ЧаПи

Після отримання тимчасового ВНЖ іноземець повинен:  
• прибути в Словаччину не пізніш як через 180 днів з дня його отримання,
• повідомити відповідному відділенню поліції у справах іноземних громадян про початок проживання   протягом 3 робочих днів з дня прибуття до Словаччини,
• укласти медичне страхування не пізніше ніж через 3 робочих дні з моменту отримання підтвердження про надання ВНЖ,
• протягом 30 днів з дня отримання ВНЖ вручити у відділення поліції у справах іноземних громадян документ, що підтверджує медичне страхування,
• протягом 30 днів з дня отримання ВНЖ вручити у відділення поліції у справах іноземних громадян висновок лікаря про те, що іноземець не страждає від хвороби, що ставить під загрозу громадське здоров"я.

Звичайно, навіть посеред навчального року. В школу візьмуть обов"язково, а в садок - якщо буде вільне місце. Освіта безкоштовна, але на словацькій мові. Діти, до речі, дуже швидко підхоплюють і говорити починають раніше, ніж дорослі.

Посвідка на тимчасове проживання з метою возз"єднання сім"ї може бути надана іноземному громадянину, який є членом сім"ї іноземного громадянина — власника тимчасового або постійного виду на проживання;   родичем по прямій висхідній лінії біженця, який молодший за 18 років, або   залежним особою відповідно до міжнародного договору.

Членом родини вважається:
• чоловік в разі, якщо подружжя досягло віку 18 років,
• дитина іноземця або його дружина, який не перебуває в шлюбі і не досяг 18 років,
• незабезпечений дитина іноземця або його дружина, який не перебуває в шлюбі, але старше 18 років, які не   в змозі подбати про себе через тривалу наявності несприятливих умов,
• батько дитини або його дружина, залежний від його турботи, причому в країні, з якої він походить, не отримує належної підтримки сім"ї.

Зв"яжіться з нами для консультації по Вашому питанню.

Ні, Вам нададуть ПМЖ на 5 років. Після закінчення терміну чотирьох років з дня отримання постійного ВНЖ на 5 років, Ви маєте право подати заявку на отримання постійного ВНЖ на необмежений термін.

Так, у складі засновників словацької фірми ТОВ може бути юридична особа, зареєстрована не в Словаччині.Введення нового засновника або будь-яка інша зміна складу засновників робиться шляхом подачі заяви на зміну в Торговому реєстрі, яка здійснюється близько тижня.
Наша компанія зі свого боку здійснює дану послугу.

Органи іноземної поліції в праві позбавити людину довготривалої візи з багатьох причин. Деякі з них:
• закінчилися підстави для перебування (наприклад, контракт), 
• були представлені неправдиві дані (документи). 
• в результаті перевірки з"ясувалося, що чоловік надав неправдиві відомості, 
• участь у протиправних діях, притягнення до кримінальної відповідальності. 
Продовжити дозвіл на довгострокове проживання (як і довготривалу візу) можна за 90 днів, але не пізніше 14 днів до його закінчення. При запізненні навіть на один день без вагомої причини продовження неможливо.

Так, дійсно, Ви можете заощадити. Щороку ціна юрадреси може змінюватися в залежності від різних факторів. Інша справа, коли Ви придбали таку послугу відразу на три роки за однією вартістю плюс отримали знижку (%) на останній рік.

Ми намагаємося всіляко заохочувати своїх клієнтів, тим більше, постійних, а також у нас розроблена система лояльності. Ми враховуємо інтереси і можливості кожного з Вас!

Купити юридичну адресу в даний час не складає труднощів. Головне грамотно і уважно підійти до вирішення даного питання.

Наша фірма є тією організацією, яка давно працює на ринку. Ми можемо надати кілька різних варіантів, а Ви вже без проблем зможете купити адреса. Вартість такої послуги в Чехії, Словаччині, Польщі =   250 євро в рік.  

Додати коментар

Щоб залишити коментар, Вам необхідно авторизуватися через одну із соціальних мереж, представлених нижче